Udlejning af lyd og lys

Når du selv vil være “aftenens stjerne”

Lyd og lys udlejning Fyn, Jylland og Sjælland

Når du selv vil være “aftenens stjerne”, kræves der det rigtige udstyr til opgaven. Noget udstyr kan du leje og selv betjene, andet kan kun lejes sammen med en af vore dygtige teknikere.

I alle tilfælde hjælper dig på vej med den rette teknik og en fordelagtig lyd og lys udlejning.

Selvom meget udstyr i dag er “så nemt at selv et barn kan finde ud af det”, så opnås det bedste resultat dog som regel når lydanlæg og lysanlæg betjenes af en voksen.

Lyd og lys udlejning Fyn, Jylland og Sjælland – vi kommer overalt

Flashlight-Gruppen leverer lyd og lys udstyr af højeste kvalitet, så vore kunder får en god oplevelse. Mulighederne er mange, og vi har ideerne, så du får en løsning, der passer til arrangementet.

Vi har forskellige løsninger, der passer til alle typer opgaver, og vi lægger vægt på, at vores kunder får det rigtige lydanlæg til arrangementet. Vi rådgiver naturligvis altid gerne om de forskellige muligheder.

Til lyd hører der ofte lys

Med til en god lydoplevelse hører der naturligvis nogle flotte og stemningsfulde lyseffekter. Her har vi også mulighederne for at skrue en god løsning sammen.

Hvad passer til dit arrangement? Farvestrålende parlamper, movinghead lamper, der bevæger sig i takt til musikken eller en lyspult, der hjælper dig med at atge styring på lyset ved det større arrangement?

Her er nogle af de emner som du kan overveje til dit arrangement. Vi rådgiver dig gerne, så du får lige det du syntes er spændende til din fest. Du kan læse mere om emnerne på de tilhørende sider.

Kig på det og ring med spørgsmål, vi har lyd og lys udlejning Fyn, Jylland og Sjælland, så vi kommer overalt i landet.

“Vi sætter lyd og lys på oplevelsen”

Brug for lyd og lys udlejning?

Kontakt Flashlight-Gruppen på tlf. (+45) 40 28 98 38, når der skal sættes musik på arrangementet. Få et godt tilbud på lyd og lys udlejning Fyn, Jylland og Sjælland, så er festen/arrangementet allerede godt med på noderne.

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.