Om os

Scenekonstruktionen kan i stort omfang skaleres

I 1993 kom jeg under vingerne hos lydfirmaet LightandSound

Allerførst vil jeg sige dig tak fordi du har givet dig tid til at besøge vores hjemmeside. Jeg håber, du finder lige netop den løsning, du søger efter.

Mit navn er Jesper Brock, og jeg er virksomhedens daglige leder. Det er som regel mig, der passer telefonen og derfor er det da også oftest mig, du kommer i kontakt med som den første, når du arbejder med os.

Jeg er 47 år (født i 1972). I 1986 begyndte jeg at spille som DJ i den lokale ungdomsskole. Det førte til en række forespørgsler på spillejobs udenfor ungdomsskolens regi, hvorfor jeg startede mit eget mobildiskotek. Jeg spiller stadig den dag i dag, i det omfang jeg har tid til det – jeg er især god til 80’er og 90’er fester.

Jeg har nu været lydmand i mere end 30 år

I 1993 kom jeg under vingerne hos lydfirmaet LightandSound, hvor jeg i de følgende år lærte rigtig meget om lyd og teknik. Jeg lærte også (med al respekt), at det at køre mobildiskotek overhovedet ikke har noget med at køre live at gøre – live stiller helt andre krav til teknisk kunne og viden. Gennem LightandSound “trådte jeg mine barnesko” som lydmand og efterhånden åbnede der sig en helt ny verden for mig. Alle lydfolk drives af fascinationen ved at få alle orkestrets forskellige lyde kombineret til en helhed, og jeg er ingen undtagelse. Det er fornøjelsen derved, der driver værket.

Jeg har nu været lydmand i mere end 30 år og teknikken har ændret sig meget undervejs. En ting er dog stadig uændret, nemlig kærligheden til showbizz og musikken. Jeg elsker stadig at være af sted, og det ved jeg, at kunderne bemærker, da jeg ofte får positive kommentarer på mit gode humør.

Mange års erfaring

Flashlight-Gruppen.dk er i dag en af Danmarks mest alsidige virksomheder indenfor lyd, lys, scene og musik for voksne. Det er bestemt ikke kun min fortjeneste, bare fordi jeg er frontfiguren. Flashlight-Gruppen er et stærkt sammentømret team på aktuelt 8 personer – og uden mine gode kolleger ville det ikke kunne lade sig gøre at drive virksomheden. I 2017 rundede virksomheden 25 år, og det er de mange års erfaring, som vi tilbyder at stille til rådighed for jer ved jeres næste arrangement.

Tag gerne fat i os allerede tidligt i planlægningsfasen – et godt tilbud koster jo aldrig noget.

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.