Musik til firmafesten

Flashlight-Gruppen har et stort repertoire

Mangler I musik til firmafesten?

Flashlight-Gruppen har et stort repertoire, når der skal spilles musik til firmafesten. Uden at prale har vi faktisk 15.000 musiknumre. Både gamle og nye sange, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe. Vores Dj’s har en stor erfaring med at spille til firmafester. Firmaarrangementer kan være vidt forskellige, og det tager vores DJ hensyn til.

Vi lægger vægt på den musikalske oplevelse, dvs. at vi ikke går på kompromis med lyden. Udstyret skal passe til firmafestens størrelse, så rummet bliver spillet op, uden at folk bliver blæst omkuld. Hertil så har vi også flere forskellige former for lysudstyr, så der rigtig kan komme stemning og gang i dansegulvet.

Med andre ord kan vi sætte den musikalske ramme om firmaarrangementet, så det bliver en sjov og god oplevelse for alle.

Ekstra underholdning

Foruden musikken til firmafesten har vi karaokeanlæg – den optimale mulighed for at opleve kollegaerne på slap line. En sjov måde at være sammen på uden for arbejdstiden. Herudover formidler vi også gerne kontakt til andre former for underholdning, hvis det ønskes.

Skal vi levere musik til firmafesten?

Kontakt os og fortæl om jeres arrangement når i skal bruge musik til firmafesten. Vi tilpasser musikken til firmafesten efter jeres behov og ønsker. Vi giver jer gerne en fast pris på at levere musikken til festen – og så kører vi på hele Fyn, Jylland samt Sjælland. Du kan også ringe til os på tlf. (+45) 40 28 98 38.

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.