Festmusik

Flashlight-Gruppen leverer din festmusik i hele Jylland, på Fyn og Sjælland

Festmusik Jylland, Fyn samt Sjælland

– Flashlight-Gruppen leverer din festmusik i hele Jylland, på Fyn og Sjælland.

DJ til dinnermusik? Hvad nu, hvis der kommer en sang?

Det er kun ganske få år siden at det ”at spille til spisning”, var en opgave, der primært var forbeholdt den klassiske suppe-steg-og-is musiker. Musikerne havde nemlig et område, hvor DJ’en ikke kunne konkurrere: Musikeren kunne spille til de festsange, der måtte dukke op.
I løbet af de seneste ti år, er det dog blevet stadig mere almindeligt at anvende DJ’s ved livets store fester. I Flashlight-Gruppen har vi været med så længe, at vi med stolthed kan kalde os en af pionererne inden for denne udvikling. Vi var blandt de første, som landsdækkende tilbød kombiløsningen med pianist under middagen og DJ til dansen.

Festmusik med både DJ og Pianist

Kombinationen af festmusik med både DJ og pianist var en succes fra starten – men hurtigt opstod der efterspørgsel efter en løsning, hvor en enkelt mand kunne varetage festmusikken ved en hel fest.

Løsningen blev investering i en større mængde forudindspillede melodier – vi betalte simpelthen en pianist for at indspille instrumentale versioner af de gængse festsange til brug for DJ’ene. Hermed opnåede vi definitivt at udrydde den konkurrencefordel, som den traditionelle musiker havde – og i dag anvendes Flashlight-Gruppens ”dinnermusik-fra-dj-løsning” på lige fod med den traditionelle musikerløsning.

Så hvad gør vi, når der kommer en sang? Vi spiller da til den!

Kontakt os, når der skal festmusik i Jylland, på Fyn eller Sjælland

Vi kan bookes over hele landet og levere netop den slags festmusik I ønsker. Så ligegyldigt om vi skal til spille Queen, Justin Timberlake eller Kim Larsen kommer vi gerne og giver jer lige den festmusik I gerne vil høre i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Kontakt Flashlight-Gruppen på tlf. (+45) 40 28 98 38 eller skriv til os her ang. festmusik i Jylland og hør hvad vi kan gøre for jer. Vi spiller blandt andet også til bryllupper

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.