DJ til privatfesten

Musikken til brylluppet er en vigtig del af dagen.

Musik til Bryllup Fyn, Jylland samt Sjælland

Musikken til brylluppet er en vigtig del af dagen. Den er med til skabe den rette stemning og understrege den specielle dag.

Flashlight-Gruppen har mange års erfaring med levering af musik til bryllup i både Jylland, Fyn samt Sjælland, og vi ved, hvor vigtig dagen er for brudeparret. Vores udstyr er af kvalitet, så den oplevelse brudepar og gæster får, altid er i top. Vi lægger vægt på vores koncept ”voksne-der-spiller-for-voksne” dvs., at musikken passer til det voksne publikum. Vi spiller gerne de nye hits og numrene fra dengang, brudeparret var lidt yngre.

Et musikalsk helaftens arrangement

Flashlight-Gruppen er med fra start til slut. Når vi spiller musik til bryllup, anbefaler vi et helaftensarrangement, hvor vi leverer den dæmpede musik til middagen og senere byder op til dans. Herved forstyrrer vi ikke brudeparret og gæsterne på den store dag ved at komme anstigende senere og skulle sætte udstyret op. Prisen er desuden den samme, uanset om vi spiller 4 timer eller en hel aften.

Vi har et stort udvalg af instrumentale indspilninger af de melodier, som folk typisk laver sange på, så de mange sang, der kommer på dagen, kan understøttes af musik. Vores repertoire er på mere end 15.000 numre, så der er rytmer for enhver smag. – og vi har naturligvis den kendte melodi parat, når brudeparret inden kl. 24, skal danse brudevalsen.

Brud eller brudgom har desuden mulighed vise deres kærlighed med en sang, et godt supplement til talen. Vi har alt udstyret og musikken dertil.

Book musik til bryllup på Fyn, Jylland eller Sjælland

Vi fortæller dig gerne mere om mulighederne og har mange ideer til, hvordan dagen kan gøres speciel, eller hvordan du kan overraske din udkårende med et indslag.

Vi formidler gerne kontakt til underholdningen, hvis der er stemning for dette. Det kan f.eks. være stand-up indslag, sang m.m.

Kontakt Flashlight-Gruppen, når der skal bookes musik til bryllup Fyn, Jylland eller Sjælland.

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.