DJ til firmafest / byfest

Vil du have en aften med de nyeste toner fra diskotekerne

Mobildiskotek Fyn, Jylland & Sjælland

Når man surfer på nettet, får man ofte det indtryk, at mobildiskoteker primært konkurrerer om, hvem der kan spille højest og samtidig blænde publikum med flest mulige farver og effekter – gerne mens hele lokalet er så røgfyldt, at ingen kan orientere sig i lokalet.

Men er det egentlig derfor, du har hyret et diskotek?

I Flashlight-Gruppen har vi en lidt anden filosofi: Hos os er musikken det vigtigste. Via vores brede vifte af Dj’s (vi har 10 forskellige), har vi altid én, der passer til netop dit arrangement.

Vil du have en aften med de nyeste toner fra diskotekerne eller skal det hellere være en aften i spejlkuglens skær, hvor vi spiller de bedste 80er-hits? Uanset hvad, har vi garanteret en DJ, der matcher dine ønsker.

Når Dj’en er valgt, kan vi så vælge alt det udenom: Lyd og lys tilpasses dine ønsker og dit budget – vi har rigeligt af både lyd og lys, så vi finder også en løsning, der passer dig.

“Husk, Vi kører med vores mobildiskotek i hele Jylland, Fyn samt Sjælland.”

Vi kan også klare et liveband

Har du ønske om at supplere mobildiskoteket med et liveband, kan vi via vores lydafdeling tilbyde at stå for ALT lyd og lys til både orkester og DJ. På den måde kommer al aftenens underholdning ud af samme veldimensionerede anlæg, og du sparer på budgettet, da der kun skal vælges en samlet leverandør af lyd og lys.

Vil du vide mere om vores mobildiskotek?

Kontakt Flashlight-Gruppen ang. mobildiskotek Fyn, Jylland & Sjælland, når festen skal i hus – vi giver et samlet tilbud.

Se vores arbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dit event? Vi kontakter dig!

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.